j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: ORANG TUA TAK SEDAR DIRI #GE13 #PRU13

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Monday, 15 April 2013

ORANG TUA TAK SEDAR DIRI #GE13 #PRU13

Hadi Awang kobar, Mustaffa Ali ni nak turun tanggo pun sakit lutut.. sembahyang pun duduk ateh kerusi... ishhh... ishhhh... Ooiii Hadi Awang.. orang OKU pun kalau nengok pompuan bogel pipit ehh togak apatah lagi Anwar Ibrahim dongan Mustaffa Ali ni...

Nak membongak tu agak2 Hadi oiii... Gambar kek ateh ni di ambil kek markas pas Paka.. Elok jo den nengok Mustaffa Ali berdiri togak.. takdo pun tando2 sakit lulut.. mencirit terkomut adolah.. Agak2lah hadi Awang and penyokong Pembangkang kek luar tu.. cakap & pikir tu pakai otaklah.. kut gambar boleh di superimposed.. ini video gambar bergorak.. camno nk di tukar muko rang tu.. Anwar pun sampai hari ni tak berani buek sumpah ngatokan dlm video tu bukan dio.. dio pun lom pornah nak nafikan.. cumo dio kobar lam video tu org tu porut buncit.. video tu tahun bilo lak diambil dan baru sekarang didodahkan.. dah tontu sekarang porut anwar slim.. sobab nk mikek anak ikan jambu...

Buek Mustaffa Ali kut boto bukan ekau yg kongkek tu.. poielah buek angkek sumpah.. apo nak takut.. poielah junjung Quran..

p.s : dulu shamsul ketot pkr dgn chegubard kobar diorang dh ado bukti yg video anwar tu org lain.. dio kobar ambik pakar video dari thailand.. den ado maso ceramah tu maso dio berucap.. MANO DIO bukti ehh tu.. sampai sekarang takdo pun ditunjuk eh... nak menipu jo kojo korang kan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...