j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: HEBAT... DASYAT... RAFIZI RAMLI TURUN N9 DAPAT SAMBUTAN LUAR BIASA

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Monday, 1 October 2012

HEBAT... DASYAT... RAFIZI RAMLI TURUN N9 DAPAT SAMBUTAN LUAR BIASA


Klakar pun ada tgk budak kesayangan nuar jubo ni.. hebat ke budak ni.. kut hebat bonar.. napo lak kono pecat dr petronas.. dengan khabar sebab buat claim palsu.. Klik sini..

Smlm Merah turunlah ceramah rafizi ramli di tamn paroi jaya, di salah satu kawasan dlm dun sikamat.. digembar gembur, bahawa rafizi akan membuat satu pendedahan skandal pemimpin atasan N9 tapi rupa-rupanya.. promosi dan penyebaran sms ttg ceramah semlm hanyalah bertujuan untuk menarik penduduk utk keluar.. rafizi kobar.. setiap cermah pkr yang dia hadiri minimum seribu org.. tapi semalam kehadiran adolah kt 300 org.. kihkihkih..


Walaupun kawasan dun tersebut adalah dari parti pembangkang... nampaknya org di kawasan taman tersebut dah jelak, muak dengan omongan kosong dr pakatan yang tak laku... yang hadir pun 50% org luar.. jadi rafizi dan pimpinan pkr, den nak kobar.. kau buatlah ceramah mcmmana pun.. org sumo dh bosan.. sobab ado ko patut peliwat nak dijadikan perdana menteri... gilo amikkkk... silap2 jubo rafizi pun dh dibalun oleh anwar..

Merah tertarik.. dgn penceramah Dr Mohammad Nor Manuty, konon org2 di indonesia semuanya menyokong bapak anuar dan dio siap kobar.. yg menyokong disana adalah penjenayah-penjenayah dan perampok yg dikehendaki oleh kerajaan indon.. kut boto ramai org indon sokong juburi.. poielah duduk sanun.. pergi tukar kerakyatan.. org sano pun suko buek rusuhan2 ni... tak payah nak buat kucar-kacir kek malaysia ni... Apo bingai ehhh mamat ni..

Rumusan ehh.. takde isu yang dibawa oleh PKR semalam.. Den nak cabar Rafizi.. cakap kosong bolehlah.. suma org boleh ckp jer.. bukti xde.. sodap2 nak fitnah org... kau pergi bertaubat byk2...

PRU13.. ayuh kita kuburkan pakatan rakyat...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...