j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: Orang Cakap Lidah Anwar Bercabang Betul ke?

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Wednesday, 13 June 2012

Orang Cakap Lidah Anwar Bercabang Betul ke?


Kelakar betul Merah tengok pencacai-pencacai puak pembangkang ni.. Beria-ia mereka menafikan tentang kesalahan Anwar.. hehehe.. ketua korang yang sedap balun jubo, balun chinadoll dan songlap 3 billion.. Ekau pulak nak menidakkan pulak..


Cuba korang tengok, ada pernah anwar ambil tindakan terhadap sesiapa yang menjatuhkan beliau? Pernah tak Anwar saman Eskay? Pernah tak Anwar saman Saiful? Pernah tak Anwar nak saman Abd Murad Khalid? Korang tak terfikir ke sebab apa Anwar tak nak bersihkan nama beliau... Asyik cakap berbelit jer.. Setiap kali ada isu panas, ada jer cara Anwar mengelakkan diri... Tak berani nak jawab tentang isu-isu panas.. Yang hanya boleh dia cakap, perut dia tak boroi, ini konspirasi UMNO...


Apa susahnya nak bersihkan nama.. Kalau betul tak salah, saman je lah kalau fitnah.. Susah ke nak buat report polis.. Nak kata polis dan mahkamah tidak adil.. Kes kau balun Saiful kau lepas apa.. Tapi jangan lupa, kau lepas bukan pasal kau tak bersalah.. Itupun sebab tak cukup bukti..

Anwar sekarang sibuk menjelajah corok-corok kampung menabur janji kosong untuk pilihanraya yang akan menjelma.. Melihat dari hadirin yang hadir.. nampak sangat dah rakyat benci dengan peliwat ni.. Dia ingat senang nak akalkan orang-orang kampung.. Mereka semua dah cerdik bang Nuar oiiii.. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...