j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: HOT!!! ABBY JADI JANDA REBUTAN

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Wednesday, 19 September 2012

HOT!!! ABBY JADI JANDA REBUTAN

Handal sungguh Mak jando sorang ni berceramah.. dah macam-macam kito dengar semenjak jando ni join PAS.. Bukannyo Merah tak suko kek mak jando ni.. tapi kut iyo bonar nak bercakap pasal hukum hakam ni, betulkan diri tu dulu.. poielah start ngaji Iqra dulu.. cari lah guru-guru agamo yang betul.. bukan poie ngaji kek mat sabu nanti sok tergadai body.. Wakakakakkaka...

Baru-baru ni, mak jando Abby Abadi dalam kunjungan ceramah ehh kek Surau Hitam Ampangan, berio-io bonar jando sorang ni membincangkan tentang ekonomi dan hukum agamo.. Merah nak tanyolah.. Apo taraf pendidikan jando sorang ni? Siap ngobarkan kut sorang lelaki yang lobih 3 kali pakai seluar pendek macam main bola atas lutut tak boleh @ tak layak jadi WALI.. Umang aaaiiiii.. handa jando ni kan.. mahzab mano dio ikut ni?

Apa pula hukum berpeluk-peluk dengan bukan muhrim?
Lopeh tu siap kobarkan lagi, yang negaro malaysia ni dalam keadaan bahayo dari segi ekonomi dan agamo... Iskhh..iskhhhh..iskhhh... bertuah kut ekau jadi bini Nik Ajis kut camni ha... tak tahu pulak den yang dalam diam-diam jando ni dah jadi pakar ekonomi..

Camnilah.. Ustazah Abby oiiii..(layak ko den panggil dio ustazah?) terlanjur den menulis ni.. den nak tanyo skit.. skit jo... Torangkan skit apo hukum dalam gambar kek bawah ni? Kut ado maso nanti bagilah tahu yo...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...