j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: PANAS!! ANWAR CEROBOH KAWASAN MENTERI BESAR N9

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Saturday, 8 September 2012

PANAS!! ANWAR CEROBOH KAWASAN MENTERI BESAR N9

Dasyat sungguh  Anwar Ibrahim ni.. Berani betul masuk kawasan Tok Mat@MBN9.  Dengar kata berduyun-duyun orang datang.. Hingga Anwar terpaksa mengupah bouncer-bouncer untuk mengawalnya..



Tapi betul ker ramai bonar yang datang seperti yang dilaporkan oleh media pembangkang.. Moh kito saksikan...




Takkan banyak ni jer yang hadir.. Di pukul canang merato tompat, termasuk banner, kek fb bak kato Aishah Lamsah.. Ini jer yang boleh dikumpulkan oleh pakatan rakyat kt N9. Golak bosar den nengok ehhh.. Macam ni nak jadi Perdano Menteri.. Boleh jalanlah Nuar.. Crowd pun tak cukup kek seribu orang.. Buek malu ekau jo...

Malam tadi den berio-io nak dongar ucapan dari Wan Azizah.. tapi malang ehh.. kak jijah berucap tak sampai 5 minit.. Agak ehh kak jijah takut orang nanyokan mano poie jam omega agak ehh.. Kut tak boleh jawab kang, buek malu yo.. Dio naik ateh pontas di kobar ehh dio sendiri teraso macam artis.. Apo kes kak jijah.. teraso tergugat kek Mak Jando sorang tu ko.. lain macam den nengok tobal bodak kek muko kak jijah.. Yolah.. Dio sodar laki ehhh.. kaki memantek.. Mak Jando Abby tu buleh tahan lawa ehh.. Mano bang Nuar buleh tahan.. Dari Mat Sabu baik  Mak Jando tu pilih Bang Nuar.. Depan belakang lubang dio buleh balun... Wakakakakakaka....

Anwar Ibrahim macam biasolah.. macam-macam dijanji ehhh.. tapi sumo tu dah lapoklah bang nuar oiii.. Ekau nengoklah kehadiran semalam.. Lobih orang luar dari orang setompek.. Orang dah jomu dek kau.. Kek mano-mano ceramah ekau kek nogori simbilan.. tu jo muko yang hadir.. baik kek bahau ko.. seremban ko... samo jo muko orang ehhh.. ekau tu dah tak popular bonar dah.. Baik ekau kuarkan video lagi.. Barulaha buleh famous balik.. Wakakakakkaka....

Lagi satu lamo bonar den nak nanyo hal ni.. Mano poie chegubard.. Manjang ekau datang kek nogori ni takdo pun den nengok muka ehhh.. mano poie budak banjingan ekau tu.. Budak-budak ehhh pun dah lotak jawatan marin.. klik kek sini untuk nengok cito ehh.. Dah slalu bonar den tengok takdo.. bukan den rindu do.. tapi diokan gilo glamer.. Ketuo bosar ehh datang dio takdo.. Muskil lak den...

Apo-apo pun.. Tahniah lah den ucapkan kek rakyat nesmilan.. Diorang sumo dah tahu tombolang Anwar ni..  Diorang kobar dari poie tengok Anwar, baik duk ghumah layan drama kek TV1.. Ado gak paedah ehhh....

Chowwww.......

p.s: kojap-kojap laie jangan lupo bukak blog merahmato ni yo.. eden nak dodahkan blogger bangang upahan anwar membongak(menipu).. tungguuu......
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...