j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: Ariel Peterpan Dibebaskan Dari Penjara

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Monday, 23 July 2012

Ariel Peterpan Dibebaskan Dari Penjara

ARIEL dipeluk Luna Maya di luar mahkamah di Bandung sebelum dibebaskan
Lopeh 2 tahun meringkuk dalam penjaro sobab video lucah/porno/seks.. Ariel dibebaskan hari ini oleh mahkamah negeri bandung.. Video aksi sedang bermadu asmara bersamo Lunan maya dan Cut Turi mencetus kemarahan dikalangan penduduk Islam di negaro itu..

Tetapi kek negaro kito.. rakyat khususnyo penyokong pakatan rakyat tak lah marah dengan Anwar Ibrahim.. polik lak den nengokkan.. riang bonar diorang menyokong Al juburi tu.. Anwar nyokong LBGT pun diorang suko.. Dunio nak kiamat agak eh.. Tetapi sobolum kiamat korang bueklah pilihan yang bijak maso PRU 13 nanti.. Eden tak maun do berPerdano Montori kan orang yang gilo seks.. dahlah Malaysia ni negaro Islam.. Kut dio teraju malaysia.. maun bertukar status negaro sok... 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...