j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: Pendedahan Wajah Pegawai Kerajaan Menentang Kerajaan

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Tuesday, 3 July 2012

Pendedahan Wajah Pegawai Kerajaan Menentang Kerajaan

GUNTING DALAM LIPATAN
Tahniahlah Puan Ainon diatas lantikan Ahli Majlis Penasihat Akedemi DBP.. Dengar cerita Puan Ainon ni pun seorang 'Hardcore' dalam Pakatan Rakyat khususnya di dalam parti PAS. Apa cer.. Dah lah dilantik jawatan tinggi pastu membangkang pulak kerjanya..



Akedemi DBP pula ditubuhkan untuk merangka strategi dan kaedah bagi program pendidikan sepanjang hayat khususnya dalam pengajaran bahasa melayu, sastera dan penerbitan. Tak pasal-pasal pula nanti habis generasi muda dan anak-anak di ajar ehh benda yang rosak dan melanggar undang-undang sepertimana yang dilakukan oleh Ainon sendiri pada himpunan bersih dan di laman 'facebook'nya yang sering kali menghentam kerajaan.



Merah bukan apa.. esok jangan jadi pisang berbuah dua kali macam sasterawan negara A.Samad Said...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...