j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: PAS Mengaku Terpaksa Ambil Artis Untuk Tarik Golongan Muda

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Monday, 23 July 2012

PAS Mengaku Terpaksa Ambil Artis Untuk Tarik Golongan Muda


Apa dah jadi dgn golongan ulama, ustaz, ustazah PAS.. sehingga terpaksa pakai artis lak untuk mancing undi dan join PAS.. macam dah terdesak jer Nik Aziz dengan Hadi Awang..  Dulu bukan main kutuk lagi golongan artis.. skrg dah ludah jilat balik nampaknya..

Kesian sebenarnya den tengok.. yolah kan.. mereka semua lantang mengatakan parti mereka tu terbaik dari ladang.. tidak akan berkompromi dengan kafir.. skrg apa jadi Nik Aziz.. Sudah jadi kuda tunggangan DAP dan peliwat pulak... Golongan-golongan ulama, ustaz-ustaz dan ustazah mereka pun dah tak boleh tarik pengikut.. skrg pakai artis lak.. Apa yang artis tu boleh buat.. jinjing mereka kehulu hilir buat ceramah.. apa yang den tengok sekadar untuk menarik orang datang tengok artis jer.. bukan nak dengar penceramah lain bercakap.. so kesannya tak sampai.. mengabihkan boreh jolah...

Pesuruhjaya Pas Pahang kobar, penglibatan artis tu bukan mereka ajak atau paksa.. yo kooo.. sudah-sudahlah nak membohong Tuan Ibrahim Tuan Man oiiii... Ni bulan poso ni.. tak payalah nak bongak.. Orang dalam PAS sendiri yang mendedahkan yang wujudnya orang yang membawa artis ini.. Klik sini dan mereka dibayar.. bukannya ikhlas nak memperjuangkan ISLAM.. Mereka hanya pandang wang ringgit jer.. Mereka suma tu pun golongan artis yang tak laku.. banyak kontroversi.. dah takdo nak bagi diorang job..

Eden nengok ramai bonar yang meronung jando tu... Dulu mak paleh sekso berpakaian ehh.. Sekarang dah muslimah.. tak tahulah berapo lamo.. kut dalam bulan ramadhan jo.. Mat Sabu den raso goram jo tu... hihihi...tapi cubo lihat gambar kek ateh tu.. Lain macam jo Nik Aziz tonung tu.. Larat laie ko..






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...