j8KAizCB_w2ir1BbdieCEiakUFo MERAH MATO: Jenama Aiskrim Azmin Popular Di Pasaran.. Kih kih kih

Mari jadi rakan dan follow blog saya

Monday, 16 July 2012

Jenama Aiskrim Azmin Popular Di Pasaran.. Kih kih kih


Apa citer dengan mamat ni.. Dengar khabar sampai sekarang Azmin Ali tak buat report Polis..  kalau takut nak buat report maknanya betullah dia seperti yang didakwa.. kalau bab video seks Anwar Ibrahim beria-ia Azmin support dan menafikan bagi pihak Anwar.. Tapi bila kena tang batang kote sendiri, tak pula nak menafikan..

Sebagai pemimpin masyarakat dan ahli parlimen, Azmin seharusnya bertindak membersihkan nama dan air maninya jika tak bersalah.. Jika tidak bersalah mengapa tidak memberi peluang pada abang polis untuk menyiasat perkara tersebut.. Berani kerana benar, takut kerana salah..


Merah rasalah kan.. Gambar ni sebenarnya Azmin yang dedahkan sendiri.. yelah.. Dia pun nakkan populariti jugak.. Asyik Anwarnya jer glamor..  Dia pun ada nafsu jugak.. Macam ADUN PKR yang dah ke bebas tu cakap.. kucing pun tahu tak tolak bangkai.. inikan Azmin.. Bini dia pun dia bagi Anwar pakai..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...